HEM    SÖK    ERICASTIFTELSEN    STYRELSE    MEDARBETARE    ÖPPETTIDER    KONTAKTA    In English liten engelsk flagga

Ericastiftelsens logotype-text

NYHETSBREV   PSYKOTERAPI    UTBILDNING    FORSKNING    PUBLIKATIONER & PRESENTATIONER   AKTUELLT

PTP-psykolog, heltid

Ericastiftelsen har i uppdrag av stat och landsting att bedriva högskoleutbildning och att erbjuda psykoterapeutisk behandling för barn, ungdomar och deras familjer. Utbildningen och den kliniska verksamheten är integrerad med Ericastiftelsens forskning och metodutveckling.

Verksamheten baseras på psykodynamisk teori, utvecklingspsykologisk forskning, psykoterapiforskning samt klinisk erfarenhet. En gemensam värdegrund är betydelsen av att lyfta fram barnens, ungdomarnas och föräldrarnas perspektiv. Att ha ett brett nätverk, nationellt såväl som internationellt, ses som viktigt för verksamhetens utveckling.

PTP-tjänsten omfattar heltidstjänstgöring under ett år.

Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Ericastiftelsens kliniska verksamhet, omfattande behandling och utredningsarbete under handledning med barn, ungdomar och deras föräldrar. PTP-psykologen har under ca en tredjedel av tjänstgöringen arbetsuppgifter inom Ericastiftelsens forskningsverksamhet. Det gäller främst databashantering, databearbetning och rapportering inom aktuella projekt. Se hemsidan/forskning.

Kvalifikationer: Psykologexamen. Önskvärt är erfarenhet av kliniskt arbete inom barn- och ungdomspsykiatri. Intresse av och erfarenheter från forskning och utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, initiativ- och samarbetsförmåga.

För ytterligare information
kontakta leg. psykolog, leg. psykoterapeut Anders Jacobsson, e-post: anders.jacobsson@ericastiftelsen.se
 

 


 

 

Sidan uppdaterad 2017-04-21   Sidansvarig: webmaster | Upp till sidans topp | Tillbaka en sida | Foto: Susanne Kronholm
Ericastiftelsen – Odengatan 9, 114 24 Stockholm – Tfn: 08-402 17 60 – Pg: 15 10 44-5 – Orgnr: 802005-8841