HEM    SÖK    ERICASTIFTELSEN    STYRELSE    MEDARBETARE    ÖPPETTIDER    KONTAKTA    

Ericastiftelsens logotype-text

NYHETSBREV   PSYKOTERAPI    UTBILDNING    FORSKNING    PUBLIKATIONER & PRESENTATIONER   AKTUELLT

Ericastiftelsen söker PTP-psykolog, heltid

Ericastiftelsen har i uppdrag av stat och landsting att bedriva högskoleutbildning  och att erbjuda stöd och psykoterapeutisk behandling för barn, unga och deras familjer. Utbildningen och den kliniska verksamheten är integrerad med Ericastiftelsens forskning och metodutveckling.

Verksamheten baseras på modern psykodynamisk teori, psykoterapiforskning, traumateori samt klinisk erfarenhet. En gemensam värdegrund är betydelsen av att lyfta fram barns, ungas och föräldrars perspektiv. Ett brett nätverk, nationellt såväl som internationellt, ses som viktigt för verksamhetens utveckling.

Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Ericastiftelsens kliniska verksamhet, omfattande behandling och utredningsarbete under handledning. PTP-psykologen har under ca en tredjedel av tjänstgöringen arbetsuppgifter inom Ericastiftelsens metodutveckling och forskningsverksamhet. Det gäller främst databashantering, databearbetning och rapportering inom aktuella projekt. Se hemsidan/forskning.

Kvalifikationer: Psykologexamen. Önskvärt är erfarenhet av kliniskt arbete inom barn- och ungdomspsykiatri. Intresse av och erfarenheter från forskning och utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, initiativ- och samarbetsförmåga.

Tillträde: maj eller enligt överenskommelse. PTP-tjänsten omfattar heltidstjänstgöring under ett år.

Sista ansökningsdag 14 april 2020. Ansökan innehållande CV och personligt brev sändes till anders.schioler@ericastiftelsen.se


För ytterligare information: Kontakta PTP-handledare Anders Schiöler, e-post: anders.schioler@ericastiftelsen.se

 

 

 

Sidan uppdaterad 2020-03-19   Sidansvarig: webmaster | Upp till sidans topp | Tillbaka en sida | Foto: Susanne Kronholm
Ericastiftelsen – Odengatan 9, 114 24 Stockholm – Tfn: 08-402 17 60 – Pg: 15 10 44-5 – Orgnr: 802005-8841