HEM    SÖK    ERICASTIFTELSEN    STYRELSE    MEDARBETARE    ÖPPETTIDER    KONTAKTA    In English liten engelsk flagga

Ericastiftelsens logotype-text

NYHETSBREV   PSYKOTERAPI    UTBILDNING    FORSKNING    PUBLIKATIONER & PRESENTATIONER    LÄNKAR

Utbildningsverksamhet

Utbildningsverksamheten utgör en stor och betydelsefull del av Ericastiftelsens arbete. Utbildningarna baseras, liksom den psykoterapeutiska behandlingen, på psykodynamisk teori, och berör olika aspekter av barn- och ungdomspsykoterapeutisk verksamhet. Samtliga utbildningar, med något undantag, är öppna för sökande från hela landet.

Ericastiftelsen anordnar också kortare uppdragsutbildningar.

Har du frågor beträffande våra utbildningar kan du kontakta rektor Anna Norlén, biträdande rektor Fredrik Odhammar eller aktuell kursledare.

 

Kontakt:

fredrik.odhammar@ericastiftelsen.se
anna.norlen@ericastiftelsen.se

 

Ericastiftelsens uppdragsutbildningsverksamhet

Ericastiftelsen har möjlighet att anordna utbildningar utanför det ordinarie kursutbudet. Vi erbjuder allt ifrån enskilda seminarier/föreläsningar till längre kurser. Kurserna kan exempelvis handla om utvecklingspsykologi, korttidspsykoterapi för barn och ungdomar/unga vuxna eller mentalisering. Dessa genomförs i form av uppdragsutbildning vilket innebär att Ericastiftelsen sluter ett avtal med uppdragsgivaren. Fördelen med dessa är att kursplan och mål kan skräddarsys efter företagets, myndighetens eller organisationens behov av kompetensutveckling. Ofta innebär det också att flera medarbetare kan ta del av kursen. Om så önskas kan kursen utformas så att för att ge högskolepoäng och kursbevis utfärdas.

Våra föreläsare och handledare har unika ämneskunskaper och hög pedagogisk kompetens. En hög undervisningstäthet och begränsade gruppstorlekar skapar en optimal undervisningsmiljö som ger deltagarna de förutsättningar som krävs för att tillämpa sina kunskaper i den egna verksamheten.

Utbildningarna ges i första hand i Ericastiftelsens lokaler. För uppdragsgivare som geografiskt har stort avstånd till Stockholm eller har särskilda önskemål, reser våra medarbetare till den aktuella arbetsplatsen.Kontakta rektor Anna Norlén för närmare information och diskussion kring upplägg, anna.norlen@ericastiftelsen.se
_______________________________________________

- Uppdragsutbildning i handledningsmetodik.


 

 

Utbildningar att söka nu

 

 

Sidan uppdaterad 2016-03-17   Sidansvarig: webmaster | Upp till sidans topp | Tillbaka en sida
Ericastiftelsen – Odengatan 9, 114 24 Stockholm – Tfn: 08-402 17 60 – Pg: 15 10 44-5 – Orgnr: 802005-8841