Anknytningsteori: forskning och bedömningar vid utredning av barn.

Tommie Forslund

Foto: Stockholms universitet.

Den 22 mars gästas Ericastiftelsen av Tommie Forslund som genomför ett seminarium om anknytningsteori. Seminariet är öppet för allmänheten.

Obs! Det fysiska seminariet är fullt! Du kan fortfarande anmäla dig för digital länk.

Tommie Forslund är psykolog och doktor i utvecklingspsykologi vid Stockholm Universitet. Ett av hans intresseområden är hur anknytningsteori kan brukas, och missbrukas, vid utredning av barn.

En övergripande målsättning i hans arbete är att forskningsrön inom anknytningsteoriområdet kommuniceras så att de blir användbara för professionella som möter barn i olika sammanhang, till exempel inom psykiatri och socialtjänst.

Som upptakt till Ericastiftelsens 90-årsfirande 2024 håller vi i en serie seminarier om ny forskning och nya metoder inom området barn, unga och psykisk hälsa. Dessa vänder sig till dig som arbetar professionellt med barn och unga, men också till dig som är intresserad och nyfiken. Detta är det första seminariet i serien.

Vi börjar redan 17.00 med soppa och bröd för den som vill äta och mingla lite innan.

Datum: 22 mars 2023
Tid: Kl. 18.00-19.00 (från 17.00 om du vill äta soppa och bröd)
Adress: Ericastiftelsen, Odengatan 9, 11424 Stockholm

Seminariet kommer även att finnas att ta del av digitalt. Då får du en länk av oss som är giltig i en vecka. Länken mejlas ut cirka två dagar efter seminariet. Anmäl dig nedan om du vill ta del av seminariet digitalt.

Anmälan

Obs! Det fysiska seminariet är fullt! Anmälan nedan gäller digital länk.