Presskontakt

För pressfrågor hänvisas till Anna Norlén, verksamhetschef och rektor.

Telefon: 070-8989125
E-post: anna.norlen@ericastiftelsen.se

Om Anna Norlén

Anna Norlén är leg. psykolog och leg. psykoterapeut med mångårig erfarenhet av stöd och behandling av barn och unga som utsatts för våld i olika former, såsom misshandel, omsorgssvikt och sexuella övergrepp.

Hon har arbetat med utsatta barn inom socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatri, frivilligorganisation, privat praktik samt institutionsvård. Anna har bred erfarenhet av insatser för barn såväl i akutfas som i mer långsiktigt utformad behandling.

Numer är hon verksamhetschef och rektor vid Ericastiftelsen i Stockholm, en högskola med klinisk verksamhet och forskning med fokus på behandling av barn och unga.  Tidigare var Anna enhetschef för BUP Traumaenhet i Stockholm och verksamhetschef för Rädda Barnens Centrum för stöd och behandling, med flera mottagningar i Sverige.

Bilder på Anna Norlén

Bilderna är fria att använda i redaktionella sammanhang som har med Ericastiftelsen att göra, men fotograf måste alltid anges. Behöver du mer högupplösta bilder? kontakta Lovisa Sandberg, via mejl lovisa.sandberg@ericastiftelsen.se eller telefon 08-402 17 60.

Klicka på bilderna för större storlek.

Fotograf för bilderna nedan: Anna von Brömssen

Bild på Anna Norlén

Bild på Anna Norlén

 

Fotograf för bilderna nedan: Hanna Källebo Neikter

Bild på Anna Norlén

Bild på Anna Norlén

Bild på Anna Norlén